PecaApró.hu

Fogási Napló kitöltési útmutató

Fogási napló vezetése horgászatok során

A 7. oldalon lévő horgász naptárban a horgászat megkezdésekor meg kell jelölni az adott aktuális napot, karikázni, vagy x-elni is lehet. 24 órás, vagy több napos horgászat esetén éjfél után, az aktuális napot is karikázni, vagy x-elni kell.

Halfogás esetén, amennyiben meg szeretnénk tartani a halat be kell jegyezni a horgászvíz nevét és víztérkódját. Be kell írni a halfogást hó/nap, óra/perc, és a fogott halfaj súlyát. Ez azonnal el kell végezni, miután a halat szákba tettük. Ez a darabszámkorlátozással védett halfajokra értendő. Az egyéb halak súlyát horgászat végeztével kell rögzíteni.

A fogási napló leadás határideje minden év február utolsó napja.

A fogási napló kitöltése/összesítése:

Horgászattal eltöltött napok száma

A dokumentum 7. oldalán található a horgászattal eltöltött napok számának összesítője. Össze kell számolni hány napot töltöttünk horgászattal az évben és beírni a megfelelő helyre

Éves fogásösszesítő táblázat vízterületenként

Vízterületenként és halfajonként össze kell adni a darabszámokat és a súlymennyiségeket. Víztérkódokat is be kell írni. Erre a füzet 38. és 42. oldalán van lehetőség.

Éves fogás összesen

Itt össze kell adni fajonként a teljes éves fogást!

A 42. oldal alján van még egy összesen sor, ahová a fajonként fogott hal mennyiségét még be kell írni, de már csak a súlymennyiséget kell megadni kilogrammban.